Gilwell trainingen Nederland

Bij Scouting werk je vaak samen in een team of in een groep. Goed samenwerken en communiceren is dan ook heel belangrijk. Dit kun je natuurlijk leren, bijvoorbeeld tijdens een Gilwell-training. In een Gilwell-training krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en drijfveren, en zo leer je jezelf beter kennen. Tijdens een Gilwell-training kies je zelf in welke mate en wanneer jij uitdagingen aangaat en leer je aan de hand van drie kernwoorden: Ontmoeten, Ontdekken en Ontwikkelen.

Elk jaar vinden er een aantal trainingen plaats. Vaak een training van een week en een training van 2 lange weekenden. Daarnaast is er soms een afwijkende training. Je kan dan denken aan een trektocht, een zeilende of bijvoorbeeld een Huttentocht rondom Kandersteg. Houd de website en Social Media in de gaten, dan ben je altijd op de hoogte!

Gilwell Najaar 17 – 24 oktober (o.v.b)

2020 gaat de boeken in als een bijzonder jaar. Dat staat vast. Je hebt het voor je kiezen gekregen. Persoonlijk, in je werk en ook als vrijwilliger bij Scouting. Het laat zien dat we flexibel zijn, kunnen meebewegen, dat we tegenslagen kunnen overwinnen. Maar het eist ook zijn tol. Het kostte energie, Je hebt mensen van wie je houdt niet kunnen zien, of van afstand misschien. Deze herfst is het tijd voor jou. Tijd om vrijheid te vinden. Tijd om wat tijd voor jezelf te nemen.

• Cursusweek 17- 24 oktober*
  • Terugkomweekend 10-11 april
  • Kosten €325,-

Gillwell voorjaar 2021

Inschreven is nog niet mogelijk, maar noteer de data vast in je agenda! 28 februari 2021 is de kennismakingsdag, van 4 t/m 7 maart is het eerste weekend en van 18 t/m 21 maart 2021 ben je welkom voor weekend 2.

Gillwell Kandersteg 2021

Ben jij een avonturier en durf jij het aan om jouw Gilwelltraining in de mooie Scouting omgeving van Kandersteg te doen? Kijk dan verder!

21 – 28 augustus 2021
(Volgeboekt, wachtlijst via Sol)