Gilwell trainingen Nederland

Bij Scouting werk je vaak samen in een team of in een groep. Goed samenwerken en communiceren is dan ook heel belangrijk. Dit kun je natuurlijk leren, bijvoorbeeld tijdens een Gilwell-training. In een Gilwell-training krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en drijfveren, en zo leer je jezelf beter kennen. Tijdens een Gilwell-training kies je zelf in welke mate en wanneer jij uitdagingen aangaat en leer je aan de hand van drie kernwoorden: Ontmoeten, Ontdekken en Ontwikkelen.

Elk jaar vinden er een aantal trainingen plaats. Vaak een training van een week en een training van 2 lange weekenden. Daarnaast is er soms een afwijkende training. Je kan dan denken aan een trektocht, een zeilende of bijvoorbeeld een Huttentocht rondom Kandersteg. Houd de website en Social Media in de gaten, dan ben je altijd op de hoogte!

Gillwell voorjaar 2021

Inschreven is nog niet mogelijk, maar noteer de data vast in je agenda! 28 februari 2021 is de kennismakingsdag, van 4 t/m 7 maart is het eerste weekend en van 18 t/m 21 maart 2021 ben je welkom voor weekend 2.

Gillwell Kandersteg 2022 (VOL)

Ben jij een avonturier en durf jij het aan om jouw Gilwelltraining in de mooie Scouting omgeving van Kandersteg te doen? Kijk dan verder!

13 tot en met 20 augustus 2022

We verwachten dat deelnemers die zich inschrijven fysiek in staat zijn om meerdere dagen goed een berg op te bewandelen.

Let op: In SOL komen nog oude data voor, dat kunnen we niet veranderen, maar wees gerust het gaat hier echt op die extra gave 2022 training!
Mitchel volgde zijn training in Brexbachtal

“Mijn Gilwell training heeft me handvatten geboden om mijn grote leergierigheid en brede interesse juist positief in te zetten in een team. Ik weet nu wat mij drijft om me in te zetten voor Scouting en wat me energie geeft. Daar leg ik nu mijn focus.”