Gilwell trainingen Nederland

Bij Scouting werk je vaak samen in een team of in een groep. Goed samenwerken en communiceren is dan ook heel belangrijk. Dit kun je natuurlijk leren, bijvoorbeeld tijdens een Gilwell-training. In een Gilwell-training krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en drijfveren, en zo leer je jezelf beter kennen. Tijdens een Gilwell-training kies je zelf in welke mate en wanneer jij uitdagingen aangaat en leer je aan de hand van drie kernwoorden: Ontmoeten, Ontdekken en Ontwikkelen.

Elk jaar vinden er een aantal trainingen plaats. Vaak een training van een week en een training van 2 lange weekenden. Daarnaast is er soms een afwijkende training. Je kan dan denken aan een trektocht, een zeilende of bijvoorbeeld een Huttentocht rondom Kandersteg. Houd de website en Social Media in de gaten, dan ben je altijd op de hoogte!

Gillwell 2024

Tijdens de voorjaarstraining 2024 gaan we spelen! Weet jij hoe je zorgeloos en schaterlachend kan genieten van een spel? In deze gilwelltraining is het thema dat je nooit te oud bent om te spelen. Door middel van spel gaan we samen ontdekken waar je krachten liggen en welke verbeterpunten je moet aanpakken om te groeien als scoutingleider. Lol maken en serieus spelen, zoals elke scout dat doet.

  • Kennismaking dag: zondag 25 feb, op het LSC in Leusden
  • Weekend 1: donderdagavond 29 feb t/m zondag 3 maart
  • Weekend 2: donderdagavond 14 mrt t/m zondag 17 maart

Heb jij zin in een avontuur en is het tijd voor een cadeautje voor jezelf? Noteer dan alvast deze data: 19 – 26 oktober 2024

Bekijk de website