Groeps- en praktijkbegeleiders training

De laatste groeps- en praktijkbegeleiders training heeft plaatsgevonden in 2020. Momenteel wordt hij opnieuw vormgegeven en is hij in aanbouw.

Per 1 november is er een nieuwe praktijkcoach in de regio gestart en in contact met het trainingsteam om de groeps- en praktijkbegeleiders training te gaan ontwerpen.

Op de regiodag van 2024 is er gespart met de aanwezige groeps- en praktijkbegeleiders om te vragen hoe jullie graag zien dat deze training er uit gaat zien.

Het eerste concept idee wat er nu ligt, is dat we twee trainingsdagen gaan organiseren op de praktijkbegeleiders dag dat wij altijd al organiseren aansluitend op de basistraining. Belangrijke punten zijn intervisie en persoonlijke ontwikkeling.

Onder voorbehoud is de eerste trainingsdag op 21 Januari 2024. Hier volgt zo snel als mogelijk meer informatie over. Als deze pagina geüpdatet wordt dan lezen jullie dat op onze sociale media. We danken jullie voor jullie geduld.

Omdat Scouting Academy 2.0 ervoor heeft gezorgd dat gekwalificeerde praktijkbegeleiders zelf mogen kwalificeren is de vraag momenteel heel erg hoog en aangezien onze praktijkcoach pas net is gestart is gekozen voor een gezamenlijke aanpak. Persoonlijke trajecten zullen dus nog even moeten wachten.