Jungledag-Zuid

Za. 17 juni 2023

Sinds 2017 is de Jungledag Zuid een feit. Opgestart rondom Doetinchem en sindsdien al snel uitgebreid over het zuiden van de regio en inmiddels rennen er al meer dan 250 jeugdleden over het terrein.

Na 3 jaar hopen we eindelijk dit seizoen weer een jungledag op te zetten! Dit jaar laat Shanti Mor kennis maken met het internet en Instagram. Mor vindt dit geweldig en gaat helemaal los. Hij wil de mooiste foto’s van hem en de andere  jungledieren maken. Maar of die er ook zo blij mee zijn?

De speldraad, die hierboven is samengevat, is een soort rode draad die als basis dient voor het thema van de Jungledag. Deze speldraad is dan ook terug te vinden in het themaverhaal en de activiteiten van de Jungledag.

Wat is de jungledag?

• 3 uur lang een activiteit met andere welpen uit de regio
  • Allerlei postenspellen doen in thema
  • Andere kinderen en leiding ontmoeten van andere groepen
  • Een opkomst XXL!
  • Download de spelbrochure!

Meer weten?

Mail naar: Jungledag.zuid@scoutingachterhoek.nl

Foto’s zien van eerdere edities?

Bekijk ze op onze flickr pagina!

Organisatoren

Emiel de Graaf