Jungledag-Zuid

Sinds 2017 is de Jungledag Zuid een feit. Eerst opgestart binnen Doetinchem en sindsdien al snel uitgebreid over het zuiden van de regio en inmiddels rennen er al meer dan 200 jeugdleden over het terrein.

Door corona zijn helaas de edities uit 2019 en 2020 niet doorgegaan. Dit jaar, 2021, is er een vervangende activiteit opgezet: De scouttrack.

Vooralsnog is er geen nieuw thema bekend voor het jaar 2022 en gaan we er nog vanuit dat deze hetzelfde is. De editie van volgend jaar zou dus in het thema staan van de speldraad ‘Jungle Fever’. De speldraad is een soort rode draad die als basis dient voor het thema van de Jungledag. Deze speldraad is dan ook terug te vinden in het themaverhaal en de activiteiten van de Jungledag.

Deze Jungledag maken de dieren in de jungle zich klaar voor een groot feest. Iedereen is uitgenodigd, zelfs Shere Khan! Helaas is er iets mis gegaan met zijn uitnodiging. Hij heeft hem nooit ontvangen. Boos omdat hij niet uitgenodigd is, besluit Shere Khan Dahinda de brulkikker te pesten. Maar dan gebeurt er iets vreemds…

Wat is de jungledag?

• 3 uur lang een activiteit met andere welpen uit de regio
  • Allerlei postenspellen doen in thema
  • Andere kinderen en leiding ontmoeten van andere groepen
  • Een opkomst XXL!
  • Download de spelbrochure!

Meer weten?

Mail naar: Jungledag.zuid@scoutingachterhoek.nl

Foto’s zien van eerdere edities?

Bekijk ze op onze flickr pagina!

Organisatoren

Emiel de Graaf