Kampevent

Het KampEvent is het logeer-, bivak- en kamptrainingsconcept waarbij de nadruk ligt op inspireren, ontmoeten en ontwikkelen. Je gaat een weekend met jouw leidingteam en andere leiding op kamp. Daarnaast kun je jouw persoonlijke programma samenstellen om aan de voorwaarden van de kampkwalificatie van de Scouting Academy te voldoen.

 

Elk jaar het eerste weekend van juni vind op ’t Herrendal in Mook het KampEvent plaats. In 2024 zal dit zijn van 31 mei t/m 2 juni.

Tijdens het KampEvent kan jij jezelf verder ontwikkelen op diverse gebieden. De kosten voor het KampEvent zijn afhankelijk van je moment van inschrijving. De prijzen staan op de website.

Gedurende het speljaar organiseert KampEvent ook een aantal digitale workshops. Deze worden bekend gemaakt via de website en socials van het KampEvent en zijn gratis.  Met je deelname aan de workshop heb je ook de mogelijkheid jezelf met korting in te schrijven voor het KampEvent.

Bekijk de website

Voor wie?

Alle bij groepen geregistreerde leiding, aspirant leiding en roverscouts (ervaren en niet ervaren) die zich willen ontwikkelen voor de kampkwalificatie of gewoon een tof weekend willen hebben! Voor deelname zijn er geen voorwaardes wat betreft kwalificaties. Jij bent welkom zolang je maar ouder bent als 16 jaar en 9 maanden op de start van het event.
Op het KampEvent behaal je niet je kwalificatie. Je krijgt een bewijs van deelname mee waarmee je met jouw praktijkleider de kwalificatie kan afronden. Voor praktijkbegeleiders is er op zaterdag de mogelijkheid om het KampEvent te bezoeken en een geleide rondleiding te krijgen.

Wil je meer weten? info@kampevent.nl

https://facebook.com/kampevent
https://www.youtube.com/channel/UCmtluPP0icWfAzwbJKM7HTw
https://www.instagram.com/kampevent/