Kampevent

Helaas kan voor het 2de jaar op rij het KampEvent niet live plaats vinden. Aangezien zij jou zoveel mogelijk willen ondersteunen in het op kamp gaan met jeugdleden, organiseren zij dit jaar een Q&A! Op zaterdag 5 Juni van 12:15 tot 18:00 komen er diverse onderwerpen voorbij in een teams meeting. Na de introductie is er ruim de tijd om vragen te stellen en kennis uit te wisselen. Zijn er meer vragen dan tijd voor het onderwerp? Geen probleem! dan plaatsen ze jou samen met een trainer in een aparte ruimte. Zo krijg je alle tijd om zoveel mogelijk kennis op te doen voor het komende kampseizoen.

Ga voor meer informatie naar hun website!

Interesse in hoe het er normaal aan toe gaat? Lees dan verder hieronder voor 2022!

Het KampEvent is het logeer-, bivak- en kamptrainingsconcept waarbij de nadruk ligt op inspireren, ontmoeten en ontwikkelen. Je gaat een weekend met jouw leidingteam en andere leiding op kamp. Daarnaast kun je jouw persoonlijke programma samenstellen om aan de voorwaarden van de kampkwalificatie van de Scouting Academy te voldoen.

Elk jaar het eerste weekend van juni vind op ‘t Herrendal in Mook het KampEvent plaats.

Tijdens het KampEvent kan jij jezelf verder ontwikkelen op diverse gebieden. De kosten voor het KampEvent zijn afhankelijk van je moment van inschrijving. De prijzen staan op de website. In 2020 kostte het kampevent €60,- bij een vroege inschrijving en €75,- bij een late inschrijving.

Voor wie?
Alle bij groepen geregistreerde leiding, aspirant leiding en roverscouts (ervaren en niet ervaren) die zich willen ontwikkelen voor de kampkwalificatie of gewoon een tof weekend willen hebben! Voor deelname zijn er geen voorwaardes wat betreft kwalificaties. Jij bent welkom zolang je maar ouder bent als 16 jaar en 9 maanden op de start van het event.