Scouttrack

Vr. 04 juni – 19 juni 2021

Op 4, 5, 18 en 19 juni 2021 gaan 600 bevers en welpen met elkaar de strijd aan.
Het doel van deze regio-activiteit is om een alternatief te bieden voor de jaarlijkse Bever-Doe-Dag en de Jungledag. Ditmaal dus geen activiteit fysiek samen met andere Scoutinggroepen maar wel een activiteit waar vele Scoutinggroepen uit de regio aan meedoen. En dat allemaal op hun eigen groepsterrein. Om toch een beeld te krijgen van alle groepen die meedoen met deze alternatieve dag is er een speciale filmp met (bijna) alle groepen die meedoen met deze uitdagende activiteit!

Via een online tool op de website www.scouttrack.nl krijgen de kinderen leuke opdrachten en vragen. Door opdrachten uit te voeren kunnen zij credits verdienen. Deze opdrachten worden door een vakkundige jury beoordeeld op de creativiteit van het eindresultaat van de opdracht. Wanneer de opdracht is beoordeeld kan er met de verdiende credits vragen worden gekocht. De vragen staan op 3 verschillende tracks. Deze meerkeuze vragen die over allerlei verschillende onderwerpen gaan zullen met een juiste antwoord punten opleveren. En die punten tellen mee voor de eindscore! Wie zullen de meeste opdrachten en vragen beantwoorden en zal uiteindelijk de meeste punten verdienen en dus de winnaar worden van de scouttrack jungledag 2021?!

Amy van den Toorn

Scouting Doesburg