Inschrijven EHBO-training

Goedemiddag!

Leuk dat je een onderdeel bent van het organiseren van een ontzettend leuke EHBO training. Om te zorgen dat dit goed verloopt, vragen we jou alvast wat zaken in te vullen.

N.a.v. jouw inschrijving koppelen wij jou aan een beschikbare trainer.

Hieronder wat informatie:

De EHBO-training bestaat uit:

 • 1 online e-learning van het Rode Kruis.
 • 1 dagdeel een fysieke training.

De kosten voor de training bedragen €20,- per persoon.

 • €12,- gaat naar het rode kruis voor de online training. Informatie hierover moet je vooraf zelf communiceren met jouw deelnemers. Deze online cursus is nodig, omdat de fysieke training een vervolg hierop is en de trainer er vanuit gaat dat deze kennis aanwezig is. Zodra de dag en tijd is afgestemd met de trainer, zorgt hij dat jullie online cursus klaargezet wordt. Als dit is gebeurt, ontvangen jullie van de trainer een link en kortingscode. Deze communiceer jij met jouw deelnemers. Jouw deelnemers betalen bij de start van de cursus het deelnemers geld. De trainer kan zien hoe en of alle deelnemers de online training hebben gevolgd.
 • €8,- gaat naar de regio en is voor het cursus materiaal, de opleidingskosten en reiskosten van de trainer. Deze moet vooraf aan de training betaald zijn aan de regio. Dat doe je met de volgende link: https://webshop.scoutingachterhoek.nl/product/ehbo-training/. Voor elke deelnemer stop je het product 1 keer in je winkelmand.

Inschrijfformulier

  Algemene gegevens

  Contact gegevens

  Scouting gegevens

  Aanvullende informatie

  Voorkeur moment/datum

  Betaling gaat via de website. N.a.v. jullie aanmelding neemt de betreffende trainer contact met jullie op. Hij zal met jullie de definitieve datum doorspreken en de link’s voor de betaling doorsturen.