Job Jakobs

Regio ambassadeur – deelgebied West & Zuid

Contact:
Mail: ambassadeur.west@scoutingachterhoek.nl
Telefoon: +31 6 13 59 33 60

Mijn naam is Job Jakobs en ik ben sinds kort de regio Ambassadeur van deelgebied West. Regio ambassadeur is een nieuwe functie die is aangesteld binnen Scouting Achterhoek. Mijn functie is om proactief een aanspreekpunt te vormen voor groepen en indien nodig te ondersteunen bij vraagstukken. Eventueel breng ik de groepen dan in contact met iemand anders die meer van het onderwerp van het probleem weet en de groepen verder kan helpen. Tevens ben ik ook voor alle vragen via de app en mail bereikbaar.

Laat ik mijzelf ook eens voorstellen. Mijn naam is Job Jakobs en ik woon in Angerlo. Ik ben zelf lid bij Scouting Isala Doesburg. Ik doe een HBO studie Hotel Management in Apeldoorn. Zelf vind ik het leuk om veel met andere mensen in contact te komen. Ik ben in 2019 naar de World Jamboree in Amerika geweest waar ik een hoop mensen heb leren kennen. Uit deze ervaring haal ik veel kennis die ik vandaag de dag gebruik binnen scouting.