Regiodag 2022

Op 13 november vond de jaarlijkse Regiodag plaats.

Tijdens de regiodag worden er diverse workshops georganiseerd om deelnemers nieuwe ideeën en informatie te geven. De workshops gingen over thema voor bevers en welpen & Scouts en Explorers deze werd gegeven door Tineke. De grootste tip die naar huis mee werd genomen was om andere groepen te vragen naar thema ideeën.

Daarnaast werden er meerdere workshops gegeven door het trainingsteam. Deze gingen over diversiteit, omgaan met bijzonder gedrag, teamleidercafé en praktijk- en groepsbegeleiderscafé. Ook was er een EHBO workshop gegeven door ons eigen EHBO team! Hierin werden praktijksituaties nagespeeld. De pioneerskils werden weer uit de kast getrokken door Herbert. Er werd verteld over hoe water in het scoutingspel past door Emiel en tot slot leerde Rick hoe je moest ballonvouwen.

Dit jaar was de regiodag bij de Roothaangroep in Doetinchem georganiseerd. Speciaal voor onze voorzitter Rick was dit geregeld want voor hem stond een grote verassing te wachten op de regiodag voor zijn grote inzet voor Scouting. Rick kreeg namelijk de gouden Oehoe van landelijk bestuurslid Joris Schut uitgereikt.

Wij kijken terug naar een geslaagde editie van de regiodag en willen alle workshophouders en aanwezigen bedanken voor de opkomst! Tot slot kregen de workshophouders een regiodag badge. Deze badge heeft een Tetris vorm waardoor er elke nieuwe regiodag nieuwe tetrisblokjes bijkomen. Voor alle mensen is deze te bestellen in de webshop! Tot de volgende regiodag!

Wil jij volgend jaar de regiodag niet missen? Houd dan onze website en social media pagina’s in de gaten. We zijn nog op zoek naar goede ideeën voor workshops, mail deze naar bestuur@scoutingachterhoek.nl.