Scouts Academy

Scoutsacademy is de naam van het trainingsteam uit onze regio. Zij zorgen voor de trainingen die jou kunnen helpen bij het halen van jouw kwalificaties.

Als vrijwilliger bij Scouting vorm je een onmisbare schakel bij de persoonlijke ontwikkeling van meiden en jongens. Daarom is het belangrijk dat je daarin blijft ontwikkelen. Dit staat dan ook bij Scouting Academy centraal, zodat je voldoende deskundigheid op zak hebt om jouw functie binnen Scouting te vervullen.

Wat je al kunt, hoef je met Scouting Academy niet opnieuw te leren. Wat je leert binnen Scouting, kun je ook buiten Scouting gebruiken. Dat leren doe je op je eigen manier: het volgen van een training, stage lopen, praktijkervaring opdoen in je eigen groep of het thuis doornemen van modules.

Wie zijn wij?

Ad van der Heijden

Praktijkcoach

Sander Hallebeek

Praktijkcoach

Juriën van der Vliet

Josien Eikelboom

Liesbeth de Oude

Christiaan Tinnevelt

Jelle Beumer

Egidius Epema

Ondersteuner

Jacqueline Tiemens – Hissink

Ondersteuner

Direct contact opnemen?

Heb je direct een vraag aan de Scoutsacademy of het trainingsteam neem dan hieronder contact met ze op!